Valentijn in Zuid-Limburg

Valentijn in Zuid-Limburg

Waar liefde in de lucht hangt

Just the two of you

Even afstand nemen en het jachtige leven achter je laten. Waar kan dat het best? In de streek waar de natuur overweldigend rustgevend is en het tempo relaxed. Waar de inwoners tijd en aandacht hebben voor elkaar en waar Bourgondische gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Oftewel in Zuid-Limburg: dé Valentijn hotspot om samen te onthaasten. Wat dacht je van een romantische cruise op de Maas? Sprookjesachtig overnachten in een kasteel? Of klinkt all you need is snow als een lovesong in je oren? Breng je Valentijnsdag door in Zuid-Limburg en bekijk hier de leukste tips en ideeën.

Verover het hart van je Valentijn in Zuid-Limburg

1

All you need is snow

Vier Valentijn met je geliefde in de sneew in SnowWorld Landgraaf want all you need is snow!

Kruip dicht tegen elkaar aan in de stoeltjeslift en warm samen op in de sneeuwhut met een Glühwein. Zaterdag 10 t/m zondag 18 februari is er een speciaal Valentijnsarrangement met: 2 uur skipas, fondue naar keuze en dessert met chocoladefontein. 2 uur skiën te weinig? Uitbreiden is ook mogelijk. 

Lees meer
2

Liefdesbrug Valkenburg

Wat in Parijs niet meer kan, is wel mogelijk in Valkenburg: de liefde bezegelen met een slotje aan een brug. Sinds kort hangen aan de Old Hickory Brug in het hart van Valkenburg aan de Geul de zogenaamde liefdesslotjes. Koop een slotje en keten je liefde voor eeuwig vast! 

Lees meer
3

Valentijn Cruise

Ga varen met je Valentijn op de Maas. Op dinsdag 14 februari 2018 organiseert Rederij Stiphout in Maastricht een Valentijn Cruise aan boord van één van de passagiersschepen. Onder andere het historische stadscentrum, de nieuwe stadswijk Céramique, het Gouvernementsgebouw en de St. Pietersberg worden gepasseerd. Geniet van een romantische avond met een heerlijk diner.

Lees meer
4

Kom samen tot rust

Valentijn is dé dag om samen tot rust te komen en waar kan dat beter dan in een heerlijke wellness of kuuroord? Kom tot rust in een sauna of stoombad en neem samen een lichaamsbehandeling. 

Zo heeft Thermae 2000 van 10 t/m 18 februari een  compleet Valentijnsdag arrangement . TIP! Uitbreiden naar een overnachting? Kies voor het Hotelarrangement Valentijn

En ook bij Vitae Wellness Resort Sittard kun je een heerlijke dag ontspannen. Maak het hoofd leeg in één van de vele sauna’s, geniet van een massage of beauty behandeling.

Bekijk alle wellness en kuren in Zuid-Limburg
5

Romantisch diner

Verras jouw Valentijn met een romantisch arrangement in Abdijhotel Rolduc! De avond begint met een heerlijk aperitief. Daarna geniet u van een romantisch viergangendiner met véél kaarslicht. Ter afsluiting wordt een heerlijk kopje koffie met snoeperijtjes na geserveerd. Wil je jouw Valentijn pas echt verrassen? Boek dan een Valentijnsarrangement inclusief een overnachting en een diner! 

Lees meer

Ook leuk om samen te doen

Romantisch in het donker

Ga op een sportieve date
Wil je een sportieve, maar ook romantische date? Dan moet je bij het LeisureDome in Kerkrade zijn. Hier kan je samen GlowGolfen, Lasergamen of proberen te ontsnappen uit een Escape Room.
Lees meer

Een avondje uit

Bioscoop, casino of het theater?
Een bioscoopbezoek of een theatervoorstelling is altijd een goed idee voor een leuk avondje uit. Geen Valentijn dit jaar? Neem dan gezellig je beste vriend(in) mee!
Lees meer

Valentijn gifts shoppen

Verras of trakteer je liefde
Slenter samen langs boetiekjes op zoek naar dat ene unieke cadeau. Bezoek de outlet centra (in Maasmechelen en Roermond) of kleed jullie liefdesstek aan op de woonboulevard Heerlen.
Lees meer

Liefde gaat door de maag!

Liefde gaat door de maag, en al helemaal op Valentijnsdag. Neem je Valentijn uiteten en trakteer op een heerlijk diner. Kies je voor een unieke locatie of misschien wel voor een sterrenrestaurant? Wil je Limburgs op het menu? Of samen opwarmen bij de openhaard? Het kan allemaal in het Bourgondische Zuid-Limburg!

Een tafeltje voor twee

Romantisch overnachten

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website