MTB-route Windraak - Beek/Schinnen/Sittard-geleen

Windraak Download deze route

MTB-route Windraak - Beek/Schinnen/Sittard-geleen

Windraak Mountainbikeroute 38,0 km Moeilijk
Startlocatie: - Biesenhof, Biesenweg 1 te Geleen In Zuid-Limburg liggen diverse bewegwijzerde mountainbikeroutes met een totale lengte van meer dan 400 kilometer. De routes zijn door verbindingsstukken aan elkaar gekoppeld, zodat een netwerk ontstaat dat uiteindelijk heel Zuid-Limburg bestrijkt. Het is dus mogelijk om de hele regio per mountainbike te ontdekken. Deze netwerkstructuur is uniek in Nederland. De Windraak route loopt door diverse plaatsten waaronder Windraak, Puth, Munstergeleen, Geleen, Spaubeek, Neerbeek. Een schitterende pauzeplaats is kasteel Terborgh, maar ook de Biesenhof leent zich hier uitstekend voor. De linksom gemarkeerde route is een route voor de wat meer gevorderde mountainbiker. De route kent veel korte en enkele zware hellingen. De route is aangelegd over reeds bestaande paden en kent enkele leuke,technische singletracks. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete MTB-routekaart met alle Zuid-Limburgse mountainbikeroutes is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Windraak 7-9, 6153 AA Windraak, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

38,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website