Vrouwenbosroute VR04 Beek

Beek Download deze route

Vrouwenbosroute VR04 Beek

Beek Wandelroute 8,1 km Makkelijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Beek. Deze route van ruim 7 kilometer is zeer gevarieerd. U ervaart als het ware de verbinding tussen stad en heuvelland. De Vrouwenbosroute is met recht de route naar de poort van het Heuvelland. De route voert de wandelaar over diverse veldwegen, langs veldkruizen, op holle wegen, voetpaden, plateaus en door het Vrouwenbos. Dit bosje van ca. 2 ha. ligt midden op een helling in het agrarisch landschap. De ondergroei is sterk verruigd. Trekvogels als koperwiek, roek en groenling worden hier in het najaar veelvuldig aangetroffen. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Door de afwisseling van hoog en laag zijn er enkele prachtige vergezichten. De route is te volgen via de gele paaltjes. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

De Haamen 3, 6191 HV Beek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website