Van Stadspark naar Stadspark Sittard-Geleen SG01

Geleen Download deze route

Van Stadspark naar Stadspark Sittard-Geleen SG01

Geleen Wandelroute 9,4 km Makkelijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Sittard-Geleen. Deze route voert u door een prachtig gebied in de gemeente Sittard-Geleen. Het gebied langs de geleenbeek is het bezoeken meer dan waard. U ontdekt de beide stadsparken in Sittard en Geleen en de Pater Karel-kapel in Munstergeleen. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Ook is de nabij gelegen historische markt van Sittard absoluut een aanrader. De route is te volgen via de rode paaltjes. U kunt ook aanvullend nog een separate wegbeschrijving downloaden. Parkeren kunt u bij 1 van de vele parkeergelegenheden in Sittard, zoals bij het Hub Dassenplein. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Glanerbrook , 6165 Geleen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website