Wandelroute - Van Mechelen naar Epen Wi23 Gulpen-Wittem 4,1 km

Van Mechelen naar Epen Wi23 Gulpen-Wittem

Mechelen Download deze route

Van Mechelen naar Epen Wi23 Gulpen-Wittem

Mechelen Wandelroute 4,1 km Moeilijk
Deze uitdagende wandelroute van zo'n 4 kilometer brengt je van het ene pittoreske dorpje, Mechelen, naar het andere, namelijk Epen. Hier kun je elk seizoen genieten van de mooiste uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Je doet onder meer het Schweiberger Bos aan. Ook ga je langs een deel van de Dal Bissenweg, waar tussen buurtschappen Dal en Bissen de beek Landeus ontspringt. Dit gebied is zeker het bezoeken waard, door het gevarieerde landschap en de sprookjesachtige wandelpaden. Zowel in Mechelen als in Epen zijn verschillende parkeermogelijkheden en horecagelegenheden. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dal Bissenweg 12, 6281 NC Mechelen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website