Detail

Teverenerheide 2 TH02 Brunssum

De wandelroute TH02 ligt net buiten de grenzen van Zuid-Limburg. Het gebied is echter dusdanig kortbij gelegen en interessant dat de route opgenomen is in het Zuid-Limburgse wandelaanbod. Aantrekkelijke wandelwegen leiden je door een afwisselend mozaïek van landschappen waar veen, heide, bossen en meren bijzondere leefgebieden vormen voor allerlei verschillende planten en dieren. En dat alles op slechts een steenworp afstand van de grens. Let op, het is geen rondwandeling. Deze route is te volgen via de paaltjes met de witte bandjes. Parkeren kan bij het parkeerplaats Grotenrath 52511 Geilenkirchen of parkeerplaats Tevenerheide Hohenbusch 38, 52538 Gangelt, Duitsland. Startpunt is de Neutrale Strasse/Hohenbusch.

Start- en eindpunt


Neutrale straat, D-52538 Gangelt, Duitsland naar Europaweg-Noord 194, 6374 CL Landgraaf

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt