Detail

Stadswandeling Maastricht

De Limburgse hoofdstad Maastricht behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Er is voldoende te ontdekken en te bewonderen. Deze wandelroute betreft een leuke stadswandeling door intieme straatjes, mooie parken, langs monumenten en oude gebouwen en over de stadswallen. Je zult je zeker niet vervelen. De route start bij het Cannerplein bij het Grand Café De Tramhalte te Maastricht en is ongeveer 7 km lang. Hier kun je in de buurt ook een lekker kopje koffie krijgen en parkeren is er op loopafstand. Let op, de route is niet bewegwijzerd, maar je kunt onder 'download' ook nog een separate wegbeschrijving downloaden.

Start- en eindpunt


Minister Goeman Borgesiusplantsoen 27, 6214 SE Maastricht, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt