Slenaken Sl1 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl1 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 7,0 km Moeilijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze grensoverschrijdende route voert je door het prachtige gebied westelijk van Slenaken. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Het vijfsterren-landschap zal je verrassen. Daarnaast voert de route ook door de bosrijke omgeving van het onderste bos. Je kunt starten bij de Smockelaer waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Daar kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website