Wandelroute - Oud Valkenburg & Geul Va6 Valkenburg aan de Geul 4,6 km

Oud Valkenburg & Geul Va6 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Oud Valkenburg & Geul Va6 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 4,6 km Gemiddeld
In het zuiden van Valkenburg barst het van de spectaculaire attracties voor de hele familie. Op de Wilhelminaberg vind je het spectaculaire Agogo met zijn onwaarschijnlijk grote keuzeaanbod voor onvergetelijke groepsactiviteiten en zijn restaurant op de bergtop met uitzicht over het prachtige mergelstadje. Volg je deze wandelroute verder naar Oud Valkenburg, dan vind je de architectonische pracht van kasteel Schaloen, watermolen Schaloen en de H. Johannes de Doperkerk. Ook natuurliefhebbers komen aan de beurt op het prachtige pad langs de vriendelijk kabbelende Geul, waar de oeverplanten bloeien en de libellen over het water dansen. Je auto parkeer je gemakkelijk in Valkenburg. Deze route vol leuke, gevarieerde activiteiten en bezienswaardigheden volg je via de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oud Valkenburgerweg 9, 6301 CK Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website