Ontdek Rivierpark Maasvallei met de Maaskanter Route Stein

Elsloo Download deze route

Ontdek Rivierpark Maasvallei met de Maaskanter Route Stein

Elsloo Fietsroute 27,5 km Makkelijk
Volg knooppunten: 45-43-41-27-45 Welkom in het Rivierpark Maasvallei en wel in het bijzonder in de gemeente Stein. Deze route voert u van de historische kern van Elsloo, richting Stein en Urmond. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. De maas, met zijn oevers, is prachtig, het rivierpark eveneens. U ontdekt Brouwerij de Fontein, de kasteelruïne van Stein en Kasteel Elsloo. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat u eenvoudig de weg vindt. U zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren. Parkeren en starten kan bij de parkeerplaats van Kasteel Elsloo. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete fietsknooppuntenkaart met alle Zuid-Limburgse knooppunten in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Op de Berg 1, 6181 GT Elsloo, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

27,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website