Wandelroute - Ommetje Segietere Eijsden-Margraten Sg6 5,0 km

Ommetje Segietere Eijsden-Margraten Sg6

Eijsden Download deze route

Ommetje Segietere Eijsden-Margraten Sg6

Eijsden Wandelroute 5,0 km Gemiddeld
Het Ommetje Segietere is een wandelbeleving waarin het Zuid-Limburgse landschap zich op zijn mooist laat zien. Deze wandelroute gaat over smalle wegen tussen de akkers door, vanwaar je een weids uitzicht hebt op het heuvelland om je heen. Hier en daar vind je sierlijke wegkruizen en kapellen of authentieke vakwerkboerderijen. Ook het centrum van Sint Geertruid is de moeite waard, al was het maar vanwege zijn verrukkelijke streekproducten. In De Koekenpan kun je een heel scala aan heerlijkheden proeven. Ook parkeren is eenvoudig in Sint Geertruid. Deze wandelroute volg je via de witte wandelpaaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Eindstraat 26, 6265 AD Sint Geertruid, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website