Wandelroute - Mosaqua G17 Gulpen-Wittem 1,9 km

Mosaqua G17 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Mosaqua G17 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 1,9 km Heel moeilijk
Op deze korte, maar krachtige wandelroute verken je het gebied vlak buiten het bruisende heuvelplaatsje Gulpen. In deze omgeving voelen sportievelingen zich helemaal thuis, met zwemparadijs Mosaqua en ROCCA Sport & Adventure vlak in de buurt. Ook voor een pittige wandeling door de groene natuur, langs de schitterende oevers van de Gulp en tegen de hellingen op ben je hier op de juiste plek. De wandelroute Mosaqua G17 volg je via de grijze paaltjes. Ook parkeren kan goed bij Mosaqua en voor een heerlijk Limburgs speciaalbiertje of streekgerecht kun je terecht in het bruisende centrum, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Overzicht

Start- en eindpunt

Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

1,9 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website