Wandelroute - Mosaqua & Kasteel Neubourg G18 Gulpen-Wittem 4,8 km

Mosaqua & Kasteel Neubourg G18 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Mosaqua & Kasteel Neubourg G18 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 4,8 km Gemiddeld
Met zwemparadijs Mosaqua en ROCCA Sport & Adventure begint deze wandelroute in het meest sportieve deel van het energieke heuvelplaatsje Gulpen, waar je ook je auto kwijt kunt. Vanaf de voet van de Gulperberg volg je de glinsterende beek De Gulp door het weidse groene landschap naar de bekoorlijke gehuchtjes Euverem en Pesaken. Onderweg passeer je het statige kasteel Neubourg en de historische Neubourgermolen, die vandaag de dag nog steeds in gebruik is. Deze route volg je via de witte paaltjes. Terug in Gulpen breng je natuurlijk nog even een bezoekje aan het enerverende centrum, bijvoorbeeld voor een heerlijke kop koffie met een punt vlaai op het zonnige terras van brasserie De Kroon.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kampsweg 19-47, 6271 PD Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website