Wandelroute - Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem 1,1 km

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 1,1 km Moeilijk
Het zwemparadijs Mosaqua is gelegen in een van de meest sportieve gebieden van Zuid-Limburg, waar ook het sportcentrum ROCCA ligt, aan de voet van de indrukwekkende Gulperberg, die je op deze wandelroute gaat beklimmen. Het is een kilometer flink zwoegen om tegen de helling op te komen, maar eenmaal bovenaan is het uitzicht ongeëvenaard. Het beroemde heuvellandplaatsje Gulpen ligt aan je voeten, met zijn Gulpener Bierbrouwerij, zijn weidse velden en de Gulp, die als een glinsterend lint door het groene landschap stroomt. Let op: deze wandelroute, te volgen via de bruine paaltjes, is geen rondgang! Parkeren kan eenvoudig bij Mosaqua en na afloop van je wandelervaring biedt het gezellige centrum van Gulpen een veelheid aan knusse horecagelegenheden om nog lekker iets te eten of te drinken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

1,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website