Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 1,1 km Moeilijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze route voert je vanaf Mosaqua richting de Gulperberg. Eenmaal boven (na een redelijk steile klim) heb je een prachtig uitzicht over Zuid-Limburg! Gulpen heeft een gezellig centrum om achteraf lekker iets te drinken of te eten. Bij Mosaqua zijn voldoende parkeergelegenheden. De route (let op, geen rondje) is te volgen via de bruine paaltjes. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

1,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website