Mergelland hoen route Eijsden-Margraten

Noorbeek Download deze route

Mergelland hoen route Eijsden-Margraten

Noorbeek Fietsroute 34,3 km Moeilijk
Volg knooppunten: 430-429-424-425-426-427-428-84-83-82-71-72-80-81-430 Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze route is grensoverschrijdend en voert u vanuit Sint Geertruid richting België en weer terug. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Maak kennis met het Mergelland Hoen tijdens deze fietsroute door het typische Euregionale cultuurlandschap. Geniet van kleine dorpen en gehuchten en ontdek waarom deze Hoenders zich zo goed thuis voelen in dit gebied. Laat u niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap. Bedenk dat u na elk klimmetje behalve een prachtig uitzicht, ook weer een ontspannende afdaling heeft. Of ontdek deze route liever met een E-bike. Deze kunt u op verschillende plaatsen in de regio huren. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat u eenvoudig de weg vindt. U zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren. De route is ook geschikt voor de racefiets. Parkeren en starten kan bij de parkeerplaats van eetcafé d’r Pley (Pley 2) te Noorbeek. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete fietsknooppuntenkaart met alle Zuid-Limburgse knooppunten in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Pley 7, 6255 AG Noorbeek, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

34,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website