Wandelroute - Kruistocht op wandelschoenen Eys 6,6 km

Kruistocht op wandelschoenen Eys

Eys Download deze route

Kruistocht op wandelschoenen Eys

Eys Wandelroute 6,6 km Gemiddeld
Als je zin hebt in een veelzijdige wandelroute, dan moet je eens een kijkje nemen in het gebied rond Eys. Op de route Kruistocht op Wandelschoenen vind je de uitgestrekte akkerlanden, glooiende grasvelden, dichte hellingbossen en natuurlijk het pittoreske dorpje Eys zelf, waar de Eyserbeek doorheen kabbelt. Ook zie je het roomwitte kasteel Goedenrade met zijn kunstige groene heggen. Je begint bij herberg Bie de Tantes, waar je ook goed kunt parkeren, en volgt de route via een downloadbare separate wegbeschrijving. Wanneer je weer terugkomt, zoek dan de knusse huiskamer van Bie de Tantes op voor een echt Limburgse, Bourgondische maaltijd.

Overzicht

Start- en eindpunt

Wittemerweg 10, 6287 AB Eys, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website