Kastelen in het Geuldal

Valkenburg Download deze route

Kastelen in het Geuldal

Valkenburg Wandelroute 5,7 km Gemiddeld
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze route voert u door het prachtige gebied in het Geuldal. Het Geulpark is meer dan het bezoeken waard. De route is gelegen op slechts een steenworpafstand van Valkenburg. U ontdekt het kasteel Schaloen en Kasteel Oost van dichtbij. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Let op, deze route is niet bewegwijzerd. U kunt wel bij downloaden een separate wegbeschrijving downloaden. Parkeren kunt u bij 1 van de vele parkeergelegenheden in Valkenburg aan de Geul. Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Walramplein 28, 6301 DD Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website