Wandelroute - Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem 7,2 km

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 7,2 km Gemiddeld
Ten zuiden van Gulpen tref je het heuvelland in volle glorie. De zonnige hellingen zijn bedekt met weidse groene velden, hier en daar doorbroken met heggetjes en groepjes bomen, en door het dal kabbelt de lieflijke Gulp. In dit gebied wandel je over de holle wegen, met op de kruispunten sierlijke wegkruizen die doen denken aan de katholieke cultuur van deze streek. Alsof dat nog niet genoeg is, zie je in Pesaken ook het majestueuze kasteel Neubourg. De blauwe paaltjes leiden je op deze wandelroute naar de aandoenlijke gehuchtjes Euverem, Crapoel en Landsrade. Parkeren kan bij zwemparadijs Mosaqua.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kampsweg 19-47, 6271 PD Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Bungalowpark Landsrade

    Bungalowpark Landsrade is gelegen in een rustige, landelijke omgeving en biedt een schitterend uitzicht op het 5-sterrenlandschap van het Limburgse heuvelland aan. Het park, gelegen aan de bosrand, biedt vakantiewoningen voor groepen van 2 tot 25 personen aan.
    Meer info

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website