Historische stadswandeling Vaals

Vaals Download deze route

Historische stadswandeling Vaals

Vaals Wandelroute 4,2 km Gemiddeld
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Vaals. Via deze route leer je het prachtige centrum van het grensstadje Vaals beter kennen. Statige gebouwen, kasteel Bloemendal, het Julianaplein met haar fonteinen en het prachtige gemeentehuis liggen op de route. Het is ook mogelijk om de route uit te breiden richting het Drielandenpunt. In het centrum van Vaals of op het Drielandenpunt zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is bewegwijzerd via speciale kleine zeshoekige plaatjes. Daarbij kun je bij ‘downloaden’ een separate wegbeschrijving verkrijgen. Parkeren kan bij 1 van de vele parkeergelegenheden in het centrum van Vaals (onder de Albert Heijn) of bij het Drielandenpunt. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Maastrichterlaan 82, 6291 Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website