Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Munstergeleen Download deze route

Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Munstergeleen Wandelroute 8,0 km Makkelijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Sittard-Geleen. Deze route voert u door het prachtige gebied in en om de Windraak en Munstergeleen. Deze regio is het ontdekken meer dan waard. De route is gelegen op slechts een steenworpafstand van Klooster Abshoven. Verder ontdekt u de Karel Pater Kapel en de wijngaard Sint Rosa. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Deze route is bewegwijzerd met gele paaltjes. Daarnaast kunt u bij downloaden een separate wegbeschrijving downloaden. Parkeren kan bij Brasserie Abshoven (Abshoven 35 te Munstergeleen) of bij de horecagelegenheid Windraak31 (Windraak 31 te Sittard). Indien u opmerkingen heeft over de route dan kunt u deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Munstergeleen

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,0 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website