Gulpen-Wittem Wi3 Eys

Elkenrade Download deze route

Gulpen-Wittem Wi3 Eys

Elkenrade Wandelroute 5,1 km Gemiddeld

Tussen het knusse plaatsje Eys en het gezellige Wijlre heb je een prachtig zicht op de Zuid-Limburgse heuvels. Deze wandelroute via de groene paaltjes leidt je dwars door het landelijke gebied met zijn glooiende weilanden, waar koeien en schapen in alle ruimte kunnen grazen. In Wijlre kun je een bezoek brengen aan het Kunst- en Verzamelhuis en in Eys is het heerlijk koffie drinken in de nostalgische huiskamer van Bie de Tantes. Ook parkeren is in Eys nooit moeilijk.

Overzicht

Start- en eindpunt

Moorenheideweg , 6287 Elkenrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website