Wandelroute - Grevenbricht langs Obbicht SG04 Sittard-Geleen 10,1 km

Grevenbricht langs Obbicht SG04 Sittard-Geleen

Grevenbicht Download deze route

Grevenbricht langs Obbicht SG04 Sittard-Geleen

Grevenbicht Wandelroute 10,1 km Makkelijk
Tussen de Maas en het Julianakanaal ligt de wondermooie omgeving van Grevenbicht en Obbicht. Dit gebied maak deel uit van het waterrijke Rivierpark Maasvallei. Grevenbicht is een echt Maasdorpje, van waaruit het pontje ’t Vaerke over de grensrivier naar België vaart. Obbicht is de locatie van het gracieuze kasteel Obbicht en ook de sluizen van Born liggen op deze wandelroute. In Grevenbicht is het nooit lang zoeken naar een parkeerplekje. Je kunt hier ook een Bourgondisch speciaalbiertje drinken op het zonnige terras van café Aurora. Je volgt de route via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Boulevard 3A, 6127 AX Grevenbicht, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website