Wandelroute - Geuldalroute Va1 Valkenburg 5,3 km

Geuldalroute Va1 Valkenburg

Valkenburg Download deze route

Geuldalroute Va1 Valkenburg

Valkenburg Wandelroute 5,3 km Makkelijk
Waar ben je liever: midden tussen de verrassende attracties van het prachtige mergelstadje Valkenburg of in de adembenemende natuur van het sprookjesachtige Geuldal? Waarom zou je kiezen, als de Geuldalroute je allebei laat zien? Volg je de groene paaltjes, dan zie je zowel de schitterende bossen langs de kronkels van de Geul als de Kloosterkerk, de Rodelbaan A Gogo en de kastelen Oost en Schaloen. Als je van je kopje koffie geniet bij de Wilhelminatoren, dan krijg je daar bovendien het beste uitzicht over Valkenburg bij.

Overzicht

Start- en eindpunt

Molenweg , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,3 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website