Wandelroute - Eys Wi5 Gulpen-Wittem 5,7 km

Eys Wi5 Gulpen-Wittem

Eys Download deze route

Eys Wi5 Gulpen-Wittem

Eys Wandelroute 5,7 km Gemiddeld
Wandel je in de omgeving van Eys, dan zijn weidse velden, koele bosschages en de vriendelijk kabbelende Eyserbeek een zekerheid. Op deze wandelroute loop je via de rode paaltjes van Eys naar Bulkemsbroek. Op deze sprookjesachtige weg langs de sprankelende beek en dichte stroken bos passeer je ook kasteel Goedenrade: een wit gepleisterd prachtgebouw in de chique Lodewijk XVI-stijl. Bij Bie de Tantes in Eys drink je je koffie in een gezellige, nostalgische huiskamer of in het zonnetje op het heerlijke terras. Naar een parkeerplekje in dit gezellige kerkdorpje hoef je nooit lang te zoeken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Op de Kamp 14, 6287 CH Eys, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website