Wandelroute - Eijsden-Margraten Nb4 8,1 km

Eijsden-Margraten Nb4

Noorbeek Download deze route

Eijsden-Margraten Nb4

Noorbeek Wandelroute 8,1 km Moeilijk
Van het gezellige Noorbeek via het pittoreske Vroelen en door naar het historische Belgische plaatsje Sint-Martens-Voeren wandel je via de rode paaltjes van wandelroute Nb4. Het is een perfecte route voor doorgewinterde wandelaars die genieten van de verre uitzichten vanaf de oogstrelende Zuid-Limburgse heuvels en die zich niet laten afschrikken door een beklimming meer of minder. Wanneer je toch moe wordt van de spectaculaire, maar steile hellingen, dan is het heerlijk bijkomen op het terras van Landal de Waufsberg. Hier kun je ook gemakkelijk parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Paviljoenstraat 2, 6255 AH Noorbeek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website