Wandelroute - Eijsden-Margraten Mg8 10,5 km

Eijsden-Margraten Mg8

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg8

Margraten Wandelroute 10,5 km Gemiddeld
Op de wandelroute Mg8 leer je het feeërieke platteland rond het dorp Margraten goed kennen. De rode paaltjes leiden je naar Groot-Welsden en ’t Rooth, waar je de mergelgroeve te zien krijgt met het karakteriserende mergel waaraan de authentiek Limburgse bouw zijn mooie uiterlijk te danken heeft. Neem in Groot-Welsden vooral ook een kijkje in de Keramiek Galerie. Parkeren kan in Margraten, waar je ook heerlijke koffie kunt krijgen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Pastoor Brouwersstraat 3, 6269 BP Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website