Wandelroute - Eijsden-Margraten Mg6 7,5 km

Eijsden-Margraten Mg6

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg6

Margraten Wandelroute 7,5 km Gemiddeld
Het is groen, rustig en landelijk – het is de rustieke omgeving van Margraten. Wandelroute Mg6 leidt je via de blauwe paaltjes naar Groot-Welsden, Wolfshuis en IJzeren. Onderweg zie je het glooiende heuvellandschap, de kleine boerderijtjes en de uitgestrekte weiden waar de dieren alle ruimte hebben. In Margraten is het nooit lang zoeken naar een leuk café om een heerlijke kop koffie te drinken. Ook voor je auto vind je makkelijk een plekje.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkpad 1, 6269 AV Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website