Wandelroute - Eijsden-Margraten Mg5 7,7 km

Eijsden-Margraten Mg5

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg5

Margraten Wandelroute 7,7 km Gemiddeld
Geniet van de groene, landelijke omgeving van Margraten. Deze wandelroute via de gele paaltjes brengt je naar Groot-Welsden en Klein-Welsden. In dit Arcadia van Limburg zie je nostalgische boerderijtjes, met groene weiden en rustig grazende paarden en schapen. Je auto parkeer je in het dorp Margraten, beroemd om zijn Amerikaanse begraafplaats. In Margraten kun je ook terecht voor een heerlijk kopje koffie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Pastoor Brouwersstraat 15-17, 6269 BP Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website