Wandelroute - Eijsden-Margraten Mg4 5,6 km

Eijsden-Margraten Mg4

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg4

Margraten Wandelroute 5,6 km Gemiddeld
Het landschap rond het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Margraten is groen, rustiek en indrukwekkend. Deze wandelroute door Honthem en Groot-Welsden is te volgen via de groene paaltjes en toont je de uitzichten en locaties die je niet mag missen. Sta even stil bij de Amerikaanse begraafplaats, de serene laatste rustplaats van de gesneuvelde Amerikaanse militairen die Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog te hulp zijn geschoten. Parkeren kun je in Margraten, waar je ook vers gebakken Limburgse vlaai kunt eten bij de keukentalenten met een beperking van restaurant Talentino.

Overzicht

Start- en eindpunt

Pastoor Brouwersstraat 5, 6269 BP Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website