Eijsden-Margraten E10 Vakwerkwandeling

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E10 Vakwerkwandeling

Eijsden Wandelroute 10,6 km Gemiddeld
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze route voert je door het prachtige gebied oostelijk van Eijsden. Je ontdekt Sint Geertruid en Moerslag. Je hebt een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland. Dit gebied staat bekend om zijn hoogstamboomgaarden. Daarnaast kom je heel veel èchte Limburgse vakwerkhuisjes tegen. In Sint Geertruid zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Daar kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de oranje paaltjes. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Eindstraat 26, 6265 AD Sint Geertruid, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website