Wandelroute - Eijsden-Margraten E10 Vakwerkwandeling 10,6 km

Eijsden-Margraten E10 Vakwerkwandeling

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E10 Vakwerkwandeling

Eijsden Wandelroute 10,6 km Gemiddeld
De authentieke vakwerkhuisjes zijn kenmerkend voor de historische dorpjes in Limburg en op de Vakwerkwandeling kom je deze typische bouw volop tegen. Op deze wandelroute naar Mheer, Moerslag en Sint Geertruid zie je bovendien de weidse velden en de hoogstambomen die het mooie, opvallende beeld van deze unieke streek compleet maken. Volg de oranje paaltjes en vergeet niet om een kopje koffie en een punt vlaai te nemen in De Koekenpan in Sint Geertruid. In dit dorpje kun je ook makkelijk een parkeerplaatsje vinden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Eindstraat 26, 6265 AD Sint Geertruid, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website