Wandelroute - Crapoel G5 Gulpen-Wittem 5,0 km

Crapoel G5 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Crapoel G5 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 5,0 km Moeilijk
Wandel van Zwemparadijs Mosaqua naar Crapoel en weer terug door de prachtige omgeving van Gulpen. In het gezellige centrum van Gulpen vind je zo een parkeerplaats en blijf je na de wandeling nog lang genieten met iets lekkers te eten of te drinken bij de diverse horecagelegenheden. De pittige wandelroute, die je volgt via de rode paaltjes, brengt je langs het imposante kasteel Neubourg en de Neubourgermolen: de grootste waterradmolen van Nederland die nog in gebruik is. Hier moet je ook zijn voor een heerlijke ambachtelijke pannenkoek.

Overzicht

Start- en eindpunt

Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website