Wandelroute - Cauberg & Daalhemmerweg Va4 Valkenburg aan de Geul 3,7 km

Cauberg & Daalhemmerweg Va4 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Cauberg & Daalhemmerweg Va4 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 3,7 km Heel moeilijk
Al zodra je aan de achterkant van de Polfermolen uit je auto stapt, word je bijna overweldigd door alles wat Valkenburg te bieden heeft. Wat is er in dat mergelstadje veel te doen! Als je niet weet waar je moet beginnen, laat je dan leiden door deze wandelroute via de rode paaltjes, dan kom je vanzelf langs de highlights aan de Cauberg, zoals de Kasteelruïne en de Fluweelengrot, de Mergelsteilwanden en de Grendelpoort. Horecagelegenheden om je reserves aan te vullen zijn talrijk: wat dacht je bijvoorbeeld van het restaurant van Holland Casino, restaurant De Gouden Leeuw of brasserie Leonardus?

Overzicht

Start- en eindpunt

Heytgrachtvoetpad , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,7 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website