Wandelroute - Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul 4,9 km

Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 4,9 km Moeilijk
Voor een leuk dagje uit moet je naar Valkenburg. Het wandelstadje kent eindeloos veel attracties, gezellige terrasjes, leuke winkeltjes en bijzondere cultuur, allemaal te belopen via deze wandelroute van nog geen vijf kilometer. De parkeermogelijkheden in Valkenburg zijn legio. Vervolgens hoef je de gele paaltjes maar te volgen om vanzelf langs topbezienswaardigheden te komen, zoals pretpark De Valkenier, museum De Romeinse Katakomben en de Vuursteenmijn, die op afspraak te bezoeken is.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heytgrachtvoetpad , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,9 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website