Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Download deze route

Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Valkenburg Wandelroute 4,9 km Makkelijk
Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze route voer je in en om het prachtige mergelstadje zelf. Je zult ogen te kort komen. Wat is er in Valkenburg veel te beleven. Attracties, terrasjes, shoppen en cultuur! Valkenburg is het bezoeken meer dan waard. Je ontdekt het centrum, de vuursteenmijn (op afspraak bezoekbaar) en de Valkenier. In het centrum stikt het van de horecagelegenheden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kun j bij 1 van de vele parkeergelegenheden in Valkenburg aan de Geul. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@vvvzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heytgrachtvoetpad , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website