Historische rondleiding abdij Rolduc - VVV Zuid-Limburg

Historische rondleiding abdij Rolduc

Direct boeken

Historische rondleiding abdij Rolduc

Duur van activiteit: 1,5 uur 9,5 per persoon inclusief kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai 0436098500 Meer informatie

Abdij Rolduc organiseert  (bijna) elke zondagochtend (en tijdens de schoolvakanties ook vaak op woensdagmiddag) een Nederlandstalige rondleiding door het ruim 900 jaar oude kloostercomplex. U bezichtigt de Abdijkerk, de Crypte, de Rococobibliotheek en de Bisschopszaal. 1x per maand wordt ook een Duitstalige rondleiding gegeven.

Meer weten over de stichter Ailbertus en de Augustijner Koorheren? Wat deden de eerste Hertogen van Limburg op Rolduc? Waar werd de eerste steenkool ontgonnen? Bezoekers worden aan de hand van een gids meegenomen in het imposante verleden en komen op plekken waar normaal geen toegang tot is.

Neem deel aan de rondleiding die circa 1,5 uur duurt. Prijs: € 9,50 per persoon (inclusief 1 kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai na afloop). Een gids laat bezoekers de belangrijkste plekken van het abdijcomplex zien. Ter afsluiting kunnen bezoekers met een kopje koffie of thee even na genieten van al dit moois. Minimum Leeftijd: 12 jaar.

9,5 per persoon inclusief kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai

1,5 uur

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Informatie en reserveren

Stel je vraag aan VVV Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.