Welkom in Kerststad Valkenburg

Dé Kerststad van Nederland!

Dé Kerststad van Nederland

Het gerucht gaat dat de Kerstman eigenlijk uit Valkenburg aan de Geul komt… Want naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg weer in een sfeervol kerststadje in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland.

Van 17 november t/m 7 januari wordt het Zuid-Limburgse geulstadje Valkenburg omgetoverd tot Kerststad Valkenburg. Menigmaal stond Valkenburg in de CNN Top 10 World Christmas Destinations. Valkenburg is gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven.

Download direct de Kerststad Valkenburg brochure.

Ondergronds en bovengronds

Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de unieke kerstmarkt bezoeken. Vergeet ook niet Santa's Gift Factory en het winters Sprookjesbos. Of ontdek Mergelrijk, waar informatieve verhalen over mergel en grotten worden getoond in een intieme kerstsfeer. Met prachtige mergelbeelden, kunstwerken, films en interactieve tablets. Zorg er wel voor dat je op tijd weer boven de grond bent voor de sprookjesachtige Christmas Parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums. Struin zeker even door Santa’s Village met Europa’s grootste zingende kerstboom. Trek gekregen? De culinaire wandeling Route d’Amuse brengt je langs de beste restaurants van Valkenburg. Geen wonder dat Valkenburg dé kerststad van Nederland is!

Ondergronds in Kerststad Valkenburg

Bovengronds in Kerststad Valkenburg

Tickets voor de leukste Kerst belevingen

Bestel online, snel, veilig en gemakkelijk uw tickets voor meerdere Kerst activiteiten, zoals kerst concerten, kerstmarkten en meer.

Bestel tickets via Tickli

Laat je betoveren door de magie van Kerststad Valkenburg

Download de Kerststad Valkenburg Brochure

Wij zijn Valkenburg

Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar om de groepsreis naar Valkenburg van A tot Z te verzorgen. Duidelijke afspraken in het voortraject, persoonlijke begeleiding van de groep bij arrivé en altijd een contactpersoon aanwezig in Valkenburg. Op zoek naar de perfecte locatie voor een kerstborrel of kerstdiner in Valkenburg? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.

Meer over Wij zijn Valkenburg

Bekijk hier de vlog Kerststad Valkenburg waarin Jenneke en Leonie het ultieme kerstgevoel beleven.

Ontdek Kerst in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden