Stichting Streekmuseum Elsloo in Elsloo (Zuid-Limburg)

Stichting Streekmuseum Elsloo

Elsloo

Stichting Streekmuseum Elsloo

Stichting Streekmuseum Elsloo Op de berg 4-6Elsloo 046-4376052 Stuur e-mail
Welkom in het streekmuseum Elsoo. Het museum ontleent zijn naam aan de voormalige Schippersbeurs, een gebouw in Maaslandse stijl uit het begin van de 17e eeuw. Het pand werd gebouwd door de schipper en reder Jan Conincx.

De bezoekers maken een reis door de tijd en kunnen zich zo een goed beeld vormen van de woonsituatie, de werkomstandigheden en de levenswijze van de Maaslandse bevolking in de periode van 1650 tot 1950.

Op de berg 4-6, Elsloo
Openingstijden en tarieven

Dinsdag t/m donderdag van 13.00-16.00 uur en zondag van 14.00-17.00 uur. Op verzoek, na afspraak ook buiten de reguliere openingstijden.

Het museum is gesloten tijdens de feestdagen: Hemelvaartsdag, Pasen, Pinksteren, Kerstmis en Nieuwjaarsdag.

Entree: € 4,-, tot 14 jaar gratis.

Voor groepen en schoolklassen is er de mogelijkheid om na afspraak, buiten de bovenstaande openingstijden het museum tegen speciale tarieven te bezoeken.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Stichting Streekmuseum Elsloo. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.