Detail

Heerlen Mijn Stad

Honigmannstraat 104
Heerlen
In het centrum van Heerlen liggen op loopafstand van elkaar leuke winkelketens, unieke conceptstores, musea, culturele podia en een stadsbioscoop. Dit alles wordt omlijst door een werelds en breed horeca-aanbod. In ditzelfde centrum wordt er op straat gedanst, muziek gemaakt en kunnen bezoekers ongeveer op elke straathoek zich aan een imposante muurschildering vergapen. En dan is er óók nog eens vrijwel elke week een vrij toegankelijk evenement. 

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad wijst de bezoekers de weg door deze niet alledaagse en eigenzinnige stad. Wees gewaarschuwd, dit kan aanstekelijk werken. Voor je het weet is Heerlen ook jouw stad!

Openingstijden


De meeste winkel- en horecazaken in Heerlen-Centrum zijn 7 dagen per week geopend. Dit kan verschillen per zaak. Raadpleeg ook de website voor meer informatie hierover.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Heerlen Mijn Stad. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!