Stichting Brouwboerderij in Munstergeleen (Zuid-Limburg)

Stichting Brouwboerderij

Munstergeleen

Stichting Brouwboerderij

Stichting Brouwboerderij Groenstraat 16Munstergeleen 06-36182785 Stuur e-mail
Bierproeverij op locatie verzorgt door Stichting Brouwboerderij. De klant zorgt voor een locatie waar Stichting Brouwboerderij naar toe zal komen.

Ervaar in eigen omgeving waar het bij een echte bierproeverij op aankomt. Samen met een gediplomeerde zytholoog gaat men bier bekijken, ruiken, proeven en beoordelen.

Genietend van verrassende biersmaken, maakt men, samen met vrienden of familie, op een luchtige manier kennis met de vele wetenswaardigheden uit de wondere wereld van het bier.

Groenstraat 16, Munstergeleen
Openingstijden en tarieven

Bierproeverijen op locatie kunnen worden geboekt via het contactformulier op de website of telefonisch. De kosten bedragen
€ 15,- per persoon exclusief reiskosten (€ 0,20 per km) hiervoor krijgt men 5 soorten bier in proefglaasjes. De duur van een bierproeverij bedraagt circa 1,5 tot 2 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Stichting Brouwboerderij. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Bier