Roda JC Kerkrade

Kerkrade

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade Roda J.C. Ring 1Kerkrade 045-6317000 Stuur e-mail
In 2000 werd het nieuwe onderkomen voor Roda J.C. geopend: het Parkstad Limburg stadion. Het stadion heeft 19.500 overdekte zitplaatsen. Het stadion is niet alleen het decor voor vele voetbalwedstrijden; ook andere evenementen worden er georganiseerd. In 2001 werden bijvoorbeeld voor het eerst de mars- en showwedstrijden van het Wereld Muziek Concours in het stadion gehouden. Het Parkstad Limburg stadion is in groepsverband te bezichtigen. Tijdens de rondleiding ziet u het hoofdgebouw, u betreedt het veld en heeft zicht vanaf het hoogste punt op de tribune. U voelt zich voor een keer speler, terreinmeester of verslaggever!

Roda J.C. Ring 1, Kerkrade
Openingstijden en tarieven

Bekijk de website voor alle informatie.

Gehandicapten

Ook rolstoelgebonden supporters kunnen terecht bij Roda JC. Het stadion telt 45 zitplaatsen en de supporters mogen één begeleider meenemen die naast hun op dezelfde tribune plaats neemt. Voor meer informatie of voor het reserveren van kaarten kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Roda JC Kerkrade. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.