Detail

Madame Henriëtte

Stationstraat 4
Meerssen
Madame Henriëtte is in 2017 geopend door Maud Bastings . Na vele jaren als gastvrouw in de horeca gewerkt te hebben, omzwervingen in de mode, wijnimport en het bedrijfsleven heeft zij nu haar droom verwezenlijkt. In een karakteristiek pand aan de Stationstraat in Meerssen runt zij met veel passie nu haar eigen traiteur- annex delicatessenwinkel. Zij heeft de zaak vernoemd naar haar oma die in 1958 een kruidenierswinkel begon, zij is altijd een groot voorbeeld voor haar geweest. Bij oma was altijd iets lekkers te krijgen van eigen gemaakte mokkataart bij de koffie tot tête de veau voor de hele familie als kermis in het dorp was.

Bij Madame Henriëtte kun je terecht voor met liefde bereide verse maaltijden, tapas, quiches, dessertjes en ambachtelijk bereid brood. Er wordt met passie gevarieerd gekookt, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden. Verder is er een uitgebreid assortiment verse vleeswaren en kazen, met zorg geselecteerde wijnen, olijfolie, aceto balasamico, droge pasta’s, mediterraanse chips en nog veel meer. In de vriezer vind je een groot assortiment huisgemaakte soepen.

Naast de dagelijkse verkopen in de winkel verzorgt Madame Henriëtte ook op kleine schaal catering, u kunt dan denken aan luxe hapjes, uitgebreide tapasplanken en kleine lunches. Enkele malen per jaar kookt Madame Henriëtte voor een besloten gezelschap in de winkel of op een speciale locatie in het prachtige Limburg. 

Openingstijden


Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag van 09.00-16.00 uur geopend.
Zondag en maandag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Madame Henriëtte. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!