Escape Centrum Sittard in Sittard (Zuid-Limburg)

Escape Centrum Sittard

Sittard Bezoek website

Escape Centrum Sittard

Escape Centrum Sittard Helstraat 16Sittard 0613537112 Stuur e-mail Naar de website

De spannende Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn gevestigd in het centrum van Sittard. Deelnemers krijgen maximaal 1 uur de tijd om samen te ontsnappen. Enkel als jullie erin slagen om goed samen te werken, zal het lukken om de puzzels op te lossen en de uitgang te vinden. Dit enerverende reallife spel is uitermate geschikt voor families, gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, verenigingen en collega’s. Op een speelse manier komen deelnemers in een kort tijdsbestek zichzelf tegen en daar valt veel van te leren! Communicatie, samenwerking maar ook plezier is waar het hier om draait. 


De Escape Rooms:


Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, inclusief het team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? Minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.


The Haunted Office
Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden? Kun jij, inclusief het team, de E.V.I.L. computer uitschakelen? Minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.


Starry Night
Geniet van een prachtige sterrenhemel en verken de wereld van de sterrenbeelden in deze 1- persoons Escape Booth. Deelnemers krijgen 14 minuten de tijd, maar let op, iedere deelnemer is deze keer helemaal op zichzelf aangewezen.

 

The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van Magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de 4e Dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. Minimaal 2 deelnemers, maximaal 5 deelnemers.

VR Experience

Een bijzondere ervaring om samen met familie, vrienden en collega's te delen!

Kriebels in de buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer. Voor ieder wat wils, er is een ruime keuze aan games. D.m.v. de professionele HTC Vive VR en de PSVR brillen bevinden deelnemers zich in een echte droomwereld. Beleef 30, 60, 90 minuten lang een unieke ervaring. Minimaal 1 en maximaal 10 personen tegelijkertijd. 


Zodra deelnemers binnenkomen bij Escape Centrum Limburg zullen ze zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In de grote ontvangstruimte is van alles te beleven. Onder het genot van een gratis consumptie mogen deelnemers gratis gebruik maken van de flipperkasten, arcadekast, tafelvoetbal en dartboard. Of neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig het hoofd over één van de kleine breinbrekers.

Overzicht

Adres
Helstraat 16, Sittard
0613537112
Openingstijden en tarieven

Maandag t/m woensdagmiddag: op aanvraag. Woensdag: 17:30-22:00 uur. Donderdag t/m zondag: 10:00-22:00 uur. Reserveringen zijn mogelijk op de volgende tijdstippen: 10:00/11:30/13:00/14:30/16:00/17:30/19:00/20:30 uur (vrijdag en zaterdag ook om 22:00 uur).

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Escape Centrum Sittard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website