Eerste Limburgse Zweefvliegclub

Schinveld Bezoek website

Eerste Limburgse Zweefvliegclub

Eerste Limburgse Zweefvliegclub Leiffenderhofweg 3Schinveld 045 5641651 Stuur e-mail Naar de website
Welkom bij de Eerste Limburgse Zweefvlieg Club in Schinveld.

Zweefvliegen is een prachtige hobby. Hoog in de lucht zweven met alleen het windgeruis om de oren. Urenlang van wolk naar wolk vliegen. Samen met roofvogels in een thermiekbel draaien.

Iedereen vanaf 7 jaar heeft de mogelijkheid om een keer mee te vliegen in een zweefvliegtuig voor twee personen, daarom biedt de Eerste Limburgse Zweefvlieg Club in Schinveld kennismakingsvluchten aan, ook voor grotere groepen. De prijs voor een kennismakingsvlucht bedraagt € 40,-.

Leiffenderhofweg 3, Schinveld
Openingstijden en tarieven

Op de gewenste zaterdag/zondag kunnen geïnteresseerden vanaf 11:00 uur zelf telefonisch contact opnemen via 045-5251886. Indien het slecht weer is, of dat er om een andere reden geen vliegverkeer mogelijk is, kan het voorkomen dat telefonisch niemand bereikbaar is.

Indien iemand aanwezig is, is het mogelijk om in overleg een tijdstip te bepalen als er nog voldoende capaciteit voor de dag aanwezig is. Vanwege de beperkte capaciteit kan het voorkomen dat alles volgeboekt is.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Eerste Limburgse Zweefvliegclub. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.