De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem in Gulpen (Zuid-Limburg)

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Gulpen Bezoek website

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem Aubelsweg 1Gulpen 0434551254 Stuur e-mail Naar de website
De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem staat sinds de oprichting in 1956 bekend om zijn mooie baan, is de oudste golfclub in de provincie Limburg en heeft de hoogstgelegen golfbaan in Nederland. Moderne golfvoorzieningen worden met het prettige karakter van een traditionele ledenclub gecombineerd. Wittem is de enige golfbaan in de regio zonder commercieel oogmerk, dit uit zich in het ontbreken van starttijden en een gemoedelijke sfeer.

Deze klassieke golfbaan licht prachtig verscholen in de natuur en biedt fraaie vergezichten over het Heuvelland aan. Dankzij de baanrenovatie van de laatste jaren beschikt Wittem over hoogwaardige USGA greens en uitstekende oefenfaciliteiten. Wittem is de eerste golfbaan in Zuid Limburg met een GEO certificaat voor duurzaam golfbaan beheer. Gasten zijn van harte welkom! Raadpleeg de website voor meer informatie.

Aubelsweg 1, Gulpen
Openingstijden en tarieven

Het clubhuis is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend vanaf 08.30 uur tot 1 uur na zonsondergang (in het winterseizoen vanaf 09.30 uur). De keuken sluit om 21.00 uur.

Tarieven:
Greenfee 18 holes: € 65,-.
Greenfee 9 holes: € 35,- inclusief driving range oefenballen. Raadpleeg de website voor speciale aanbiedingen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.