Workshops brood en Limburgse vlaai bakken in Reijmerstok (Zuid-Limburg)

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Reijmerstok Bezoek website

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken Bakster, Brede Hoolstraat 12Reijmerstok 0639857663 Stuur e-mail Naar de website
Tijdens de workshops vlaai bakken ga je, na een kleine inleiding over de vlaai en haar oorsprong aan de slag met de bereiding van het eigen vlaai deeg van Kollenberger spelt. Na de rijstijd van het handmatig 'geknede' deeg vorm je de vlaaien en vul je ze met fruitvulling uit de streek. 

De vlaatjes worden afgebakken ofwel in de conventionele ovens óf, vanaf 12 personen, in de hout gestookte Leemoven. Daarbij wordt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten of streekproducten gewerkt. Indien gewenst kun je ook een lactose of suiker vrije vlaai maken.

Een bijzondere en inspirerende activiteit om samen met je familie, collega’s, of vrienden te doen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Raadpleeg daarvoor de data op de website.

Overzicht

Adres
Bakster, Brede Hoolstraat 12, Reijmerstok
0639857663
Openingstijden en tarieven

Geïnteresseerden kunnen het hele jaar door boeken, van 9.30-17.30 uur. Met groepen kunnen ook andere tijden afgesproken worden.


Kosten workshop:
Vlaai bakken: € 25,- per persoon inclusief koffie/thee en gebak (minimaal 6 personen).
Kerststol bakken: € 30,- per persoon inclusief koffie/thee en gebak (minimaal 6 personen).
Brood bakken: € 25,- per persoon inclusief koffie/thee en gebak (minimaal 6 personen).
Duur: circa 2,5-3 uur.

Cadeaubonnen voor een workshop zijn ook verkrijgbaar.

Gehandicapten

De workshops vlaai bakken zijn ook rolstoel toegankelijk. Graag van te voren aangeven, zodat daarvoor in de juiste ruimte gewerkt kan worden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Workshops brood en Limburgse vlaai bakken. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website