An & Caatje in Schin op Geul (Zuid-Limburg)

An & Caatje

Schin op Geul Bezoek website

An & Caatje

An & Caatje Valkenburgerweg 154Schin op Geul 0437851289 Stuur e-mail Naar de website
Bij An & Caatje in Schin op Geul loop je naar binnen voor een workshop om vlaai te bakken, een Hatha yoga les, ruim assortiment vers gebakken brood en gebak, huisgemaakte soepen en onbespoten en gezonde voeding uit de moestuin. Wil je hiervan genieten vul dan je winkelmand op de website of neem contact op.

An & Caatje is een passievol team met hart voor mens en dier.
An & Caatje wil een plek zijn waarvan de bezoekers een glimlach van op het gezicht krijgen. Door de betrokkenheid houdt An & Caatje rekening met een ieders dromen, wensen en mogelijkheden binnen de richting die An & Caatje zijn ingeslagen. Bakster Caatje heet iedereen van harte welkom! In de mooie locatie in Zuid-Limburg, op steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul, worden workshops voor vlaai bakken aangeboden.

Tijdens deze workshop vlaai bakken maak jij, bakker in spé, zelf op ambachtelijke wijze handmatig je eigen vlaai van begin tot einde onder begeleiding van de bakster Caatje. Uiteraard naar Limburgs recept, waarbij zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streek producten wordt gemaakt. Het vlaaideeg wordt bereid van Kollenberger spelt. Op aanvraag kunnen de vlaaien zonder meerprijs lactose vrij worden gemaakt. Je gaat na een gezellige dag naar huis met je eigen gebakken vlaai en recept zodat je thuis kan laten zien wat je geleerd hebt.

Klanten kunnen ten alle tijden brood, gebak en huisgemaakt lekkers bestellen via de website.

Tevens wordt er achter in de grote tuin en aansluitende boomgaard fruit en groenten gekweekt met veel liefde en aandacht. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën of andere middelen die schadelijk zijn voor natuur, dier en mens. Deze groenten en fruit worden in de boerderijwinkel verkocht, tevens worden hier overheerlijke producten zoals jam, chutney, soep en bakmengsel van gemaakt. Op de hoogte blijven van het aanbod? Meld je dan op de website aan voor de nieuwsbrief.

Iedereen is van harte welkom die in een yogales geïnteresseerd is. Binnen de yogastudio worden de lessen op maat voorbereid en gegeven waardoor deze voor zowel voor mannen als vrouwen ongeacht ervaring toegankelijk is. Dit is ook mogelijk voor gasten die in Limburg op vakantie zijn en een enkele les willen volgen. Raadpleeg de website voor meer informatie, ook voor de speciale yoga en harp concerten.

Nieuw...unieke cadeaubonnen bij An & Caatje.
Voor de dromers en genieters...de proevers en snoepers...leuk om te geven...heerlijk om te krijgen. Geef ze als shoptegoed dat kan worden ingeleverd voor ambachtelijke spelt producten, verse onbespoten seizoen groenten en fruit, een leerzame en gezellige workshop vlaai bakken, een ontspannen yoga les of een yoga en harp concert. Vraag naar de diverse mogelijkheden. Beschikbaar vanaf € 7,50.

Vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van An & Caatje? Geef je dan op voor de nieuwsbrief op de website.

Valkenburgerweg 154, Schin op Geul
Openingstijden en tarieven

Workshops vlaai bakken: zie de website voor de actuele tijden en dagen.

Klanten kunnen via de website producten bestellen en er is altijd ruimte om dit in overleg op een andere dag of tijdstip op te halen.

Yogalessen:
Maandag: 17.30-18.30 uur, 19.00-20.00 uur en 20.30-21.30 uur.
Dinsdag: 10.00-11.00 uur, 11.30-12.30, 19.00-20.00 uur en 20.30-21.30 uur.
Woensdag: 10.00-11.00 uur, 19.00-20.00 uur en 20.30-21.30 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar An & Caatje. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.