Detail

Hotel Walram

Hotel Walram is gehuisvest in een gemeenschap van historische gebouwen, die samen de magie van dit prachtige hotel creëren. Het hotel rust op de ruïnes van de oude stadsmuren. 

De hoofdingang van het hotel is gevestigd in een originele boerderij uit de achttiende eeuw en het gebouw werd in 1896 voor het eerst als hotel geregistreerd. Als deze muren konden praten!

Achter de karakteristieke mergelstenen gevel bevinden zich vandaag de dag 114 gastenkamers. Alle kamers zijn ingericht in een comfortabele, moderne sfeer. 

Dit bijzondere gebouw bezit de charme van een boetiekhotel, maar zorgt door zijn grandeur voor prestige en een opvallende statigheid in de betoverende omgeving van Valkenburg aan de Geul.
+13

Accommodatie


114 hotelkamers variërend van een Basic tot een Next Level kamer. Allemaal met een comfortabel bed, hoogwaardig beddengoed en een badkamer, gelegen in het hart van deze magische stad.

De omgeving van Hotel Walram heeft veel te bieden – het eigenzinnige, historische stadje Valkenburg aan de Geul herbergt thermale baden, eeuwenoude mergelgrotten, talloze wandelroutes, eindeloze restaurants en bijzondere boetiekjes.

Laat het groene Heuvelland in het diepe zuiden van Nederland je betoveren.

Voorzieningen


  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Lift
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Wifi / Internet
  • Zwembad

Eten & drinken


Naast de verschillende arrangementen die je kunt boeken om de regio te ontdekken, is Hotel Walram ook van een flink aantal gemakken voorzien, namelijk:

een uitnodigende bar in Art deco stijl, knusse zithoek/leeshoek, gezellige ontbijtzaal, vernieuwd verwarmd binnenzwembad, sfeervolle binnentuin en gratis wifi.

De ultieme uitvalsbasis voor het creëren van beleving.

Oplaadpunt voor e-bike


Hotel Walram beschikt over een onbewaakte fietsenstalling waar jouw elektrische fiets ook kan worden opgeladen.

Parkeren


Bij en rondom Hotel Walram zijn diverse parkeergelegenheden voorhanden. Parkeren bij Hotel Walram is gelimiteerd en beschikbaar tegen een tarief van € 11,- per dag.

Helaas is het niet mogelijk om een parkeerplaats op voorhand te reserveren en volgt dit altijd op basis van beschikbaarheid.

Toegankelijkheid


Bijna alle kamers zijn toegankelijk met de lift. Neem contact op betreffende de mogelijkheden en voor meer informatie.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Walram. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!