Detail

Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen

Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen liggen in de Voerstreek, bij uitstek een wandel- en fietsparadijs. De Voerstreek ligt ook heel centraal om cultuur te snuiven of te shoppen. Maastricht is op 10 kilometer gelegen, kerststad Valkenburg, Aken, Luik en Tongeren zijn op een halfuur autorijden gelegen. Iedere woning biedt plaats aan 14 personen. De woningen kunnen ook onderling geschakeld worden voor groepen tot 50 personen via tussendeuren in de woonkamers. Ideaal ook voor teamuitjes en workshops.
+3

Accommodatie


Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen beschikken over 4 vakantiewoningen en een verwarmd binnenzwembad. Ieder huis is geschikt voor maximaal 14 personen. Er zijn 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers per huis. De huizen kunnen ook geschakeld worden via tussendeuren in de woonkamers waardoor je met grotere groepen (max 50) ook aangenaam kunt verblijven. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn ruim opgezet en smaakvol ingericht. Ook fijn voor bedrijfsuitjes, cursussen en trainingen.

Voorzieningen


  • Zelfverzorging

Eten & drinken


De ruime woonkamer met halfopen keuken is kwalitatief en smaakvol ingericht en voorzien van alles dat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Openingstijden


Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen zijn het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Snauwenberg Luxe Vakantiewoningen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!