Detail

Hei15

Bij HEI15 delen de eigenaren graag de puurheid van deze landelijke plek. Net als de passie voor natuur, design en het boerenleven. Overnacht heerlijk comfortabel in de eigentijdse en smaakvol vormgegeven groepsaccommodatie. 

Elke kamer is stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Maar qua stijl is elke kamer uniek! De eigenaren bieden je graag een waardevol verblijf vol comfort aan en wie weet, wat nieuwe inspiratie. Hopelijk voelt het als thuiskomen of zelfs meer dan dat!
+13

Accommodatie


Er zijn zeven slaapkamers (zes tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer) en verschillende gemeenschappelijke ruimtes.
Begane grond: een tweepersoonskamer met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel) en een tweepersoonsbedstee met eigen badkamer (douche/wastafel).
1e verdieping: drie tweepersoonskamers met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel), een tweepersoonskamer met eigen badkamer (bad/douche/toilet en wastafel) en een vierpersoonskamer met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel).

Voorzieningen


  • Maaltijdverzorging
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Nadere info volgt.

Openingstijden


HEI15 is het gehele jaar voor je geopend. Aankomst: vanaf 15.00 uur. Vertrek: tot 11.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hei15. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hei15

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!