Green Valley groepsaccommodaties in Teuven (Zuid-Limburg)

Green Valley groepsaccommodaties

Teuven (België) Bezoek website

Green Valley groepsaccommodaties

Green Valley groepsaccommodaties Varn 13Teuven (België) 0032-479432111 Stuur e-mail Naar de website
De 'Gites', respectievelijk voor 18/62 personen is zodanig ingericht dat ieders privacy gewaarborgd blijft. De zitkamers, terrassen en grasperken van elke opeenvolgende gîte bevinden zich steeds aan een andere kant van het gebouw, zodat iedereen optimaal van zijn verblijf kan genieten. Bovendien zijn de gîtes zeer goed geïsoleerd en met centrale verwarming uitgerust. Bijna alle vertrekken zijn gelijkvloers. Activiteiten: boerengolf, bowling, tevens is er een huifkar en de boerderij.

Varn 13, Teuven (België)
Accommodatie

GreenValley is op 1km van de kern van het grensdorpje Teuven naast Slenaken rustig gelegen. Family: 6 kamers: 4x2 pers. 1x4pers en 1x6 pers. 3 douches, schitterende dagzaal, complete keuken met vaatwasser, veranda met mooie zithoek, barbecue toestel, grasperk en jeu de boules baan naast dieren park.

Club: 8 kamers van 6 tot 10 bedden/kamer, 7 douches, schitterende dag zaal, grote zithoek, horeca keuken, verhard terras van 100 m2 met dak, barbecue toestel en 5000m2 grasperk met voetbalveld.

Maximum aantal personen

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Family: complete klassieke keuken met vaatwasser. Club: horeca keuken, 10 kookpitten, 2 ovens, koelkast 500 l en diepvries 400 l. Alles is voorzien om zelf te kunnen koken, echter is het ook mogelijk om te genieten van een barbecue. € 8,50 geleverd door traiteur en € 10,- gebakken. Korting van € 1,- /p.p. vanaf 30 pers. Vol pension zonder service (morgen maal middagmaal en avondmaal) vanaf € 15,- /p.p. Op minder dan 1 km afstand zijn 2 cafés en 5 restaurants gelegen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze accommodatie is het hele jaar geopend voor families, vrienden, collega's en scholen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Green Valley groepsaccommodaties. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe VVV Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Green Valley groepsaccommodaties

In de omgeving