Naturistenvereniging Atlanta

Geleen

Naturistenvereniging Atlanta

Naturistenvereniging Atlanta Swentiboldweg 100Geleen +31(0)6 427 843 89 (tijdens seizoen) buiten het seizoen 06-83672686 Stuur e-mail

Camping/naturistenvereniging Atlanta is een hechte vereniging met veel aandacht voor en openheid naar de gasten en is op een prachtig terrein met een mooie eigentijdse sfeervolle accommodatie gelegen, in een sfeer van Limburgse gezelligheid en gemoedelijkheid.

Atlanta ligt centraal in het smalste stukje van Limburg, vlak aan de grens met Duitsland en België. Ook zijn Aken, Maastricht en Luik binnen een half uur te bereiken. De omgeving is geschikt voor wandelingen en (vlakke) fietstochten.

Actuele informatie over aanbiedingen, arrangementen en activiteiten kunnen gasten op de website terug vinden.

Swentiboldweg 100, Geleen
+31(0)6 427 843 89 (tijdens seizoen) buiten het seizoen 06-83672686
Kampeerplekken en faciliteiten

Atlanta beschikt over een modern sanitairgebouw met gratis warme douches, een zwembad, baby/kleuterbad, wasmachine en droger. Sinds 2013 is er een prachtige sauna met relaxruimte aanwezig. Als extra service zijn bij de beheerder diepvriesmaaltijden verkrijgbaar, maar ook wandel- en fietskaarten en ijsjes. In de gezellige kantine is het mogelijk om dart te spelen, televisie te kijken en om een drankje te nuttigen. Jeu des boules spelen en handboog schieten behoren ook tot de mogelijkheden.

Eten & drinken

In het gezellige Praethuys met terras bestaat de mogelijkheid om van een drankje te genieten. Tevens is er een magnetron aanwezig om de diepvriesmaaltijden die bij de beheerder verkrijgbaar zijn, klaar te maken. Regelmatig vinden er gezamenlijke maaltijden zoals de Praethuys diners, barbecue, een geopende 'frietkot' en het pinksterontbijt plaats.

Voor kinderen

Atlanta is een familiecamping/vereniging en is de ideale start locatie voor diverse uitstapjes. Atlanta beschikt over voldoende foldermateriaal van de omgeving, tevens is er voor de allerkleinsten een speeltuin met zwembad en zandbak aanwezig.

Voorzieningen
Animatie
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Wifi
Internetmogelijkheden
Verhuurobjecten
Camperplaatsen
Huisdieren toegestaan
Gehandicapten
Aantal toeristische plaatsen

Gehandicapten

De gebouwen en de sanitaire ruimte zijn toegankelijk voor gehandicapten.

Wifi is voorhanden.

Geopend

Atlanta is van 25 maart 2018 tot en met 6 oktober 2018 geopend.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Naturistenvereniging Atlanta. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving